Verzenden en Retourneren

Verzendingen voor Nederland en Europa:
V
ia PostNL

Shipping costs Europe:
Please do  contact me for a noncommital cost indication.
(this option will is besides The Netherlands available for Belgium and Germany on the website)

Levertijden:
Ons streven is bestellingen die voor 13 uur ´s middags betaald zijn indien mogelijk dezelfde dag nog te versturen.
Alle bestellingen die na 13 uur binnen komen en betaald zijn worden de volgende werkdag verstuurd.

Wij versturen van maandag tot en met vrijdag. Alle bestellingen die in het weekend geplaatst worden worden op maandag verstuurd.
Wij streven er zo wie zo naar altijd binnen 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van je betaling te leveren*.
* Met uitzondering van de maand Januari, dan worden de bestellingen 1 keer per week gepost


Afhalen:
Afhalen kan ook, in overleg. (Judith@skinfoods.eu/ 06-542530097)
Belgieplein 18 , Amsterdam

 

Algemeen:
Het kan voorkomen dat wij bepaalde artikelen niet voorraad hebben, we hanteren dan ook een kleine voorraad om de producten vers te houden. Indien het product vers gemaakt dient te worden, is het binnen 3 werkdagen over het algemeen weer leverbaar.
Bij biologische natuurzuivere producten zijn we altijd afhankelijk van de natuur en daarom kan het zijn dat ze soms wat moeilijker te verkrijgen zijn.
Mocht het product niet binnen 3 werkdagen te lever zijn dan nemen wij altijd even contact op. (muv Januari)

Omdat wij begrijpen dat het belangrijk is om te weten wanneer je bestelling daadwerkelijk verzonden is, houden wij je hiervan op de hoogte via e-mail. Als je van ons een notificatie ontvangt dat de bestelling gereed is en wordt verzonden.

Meestal wordt het pakket dan de volgende dag bezorgd door PostNL maar wij dragen voor de tijdsduur van de bezorging van de pakketten geen verantwoordelijkheid.

 

Ruilen en retourneren
Alhoewel wij ons uiterste best doen om alles in beste kwaliteit te leveren kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je een product wilt ruilen of retourneren. 

Ondanks grondige kwaliteitscontrole voor ieder product, inclusief verzending kan het natuurlijk incidenteel voorkomen dat er iets niet goed is gegaan bij je bestelling of dat een product kapot bij je aankomt.
Wij verzoeken je dan vriendelijk dit uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst  via e-mail bij ons te melden en indien mogelijk met foto. Ook als een doos/verpakking kapot aankomt verzoeken wij je vriendelijk hiervan een foto te maken omdat dit onder de verantwoording van onze transporteur valt en wij dan de kosten kunnen verhalen.  Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor de verdere gang van zaken en eventuele vervanging van de producten.

Indien je een product wilt retourneren verzoeken wij je vriendelijk binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst ons hiervan in kennis te stellen (dit kan je doen via e-mail of het contactformulier op de website)

Het/de producten kan je dan naar ons retourneren waarvoor de verzendkosten voor terugzending  voor jouw rekening zijn. Na goede ontvangst van de producten zullen wij dan zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen het geld op je rekening terugstorten.

Andere vragen? neem hier contact met ons op.

 

Judith Krauwel
november 2017

(68)