Reviews: Balancing Face Oil (FNF Health)

Review FNFHealth; online magazine:
Ga hier naar de Link van deze site:
(http://fnfhealth.nl/review-balancing-face-oil/)

Review: Balancing Face Oil

De biologische face oil van Skinfoods.eu is speciaal ontwikkeld voor de meeste huidtypes. Misschien dat je dit product al kent. Ik ontving de balancing gezichtsolie om te testen. Dit heb ik met veel plezier gedaan, en vandaag vertel ik je heel graag wat ik van dit product vind!Olie voor het gezichtEen olie om te gebruiken voor het gezicht vind ik altijd een beetje eng. Ik heb al vrij een vettige huid en het klinkt voor mij tegenstrijdig om er dan ook nog olie op te smeren. Toch heb ik het met deze olie geprobeerd en ik ben zo positief wat een heerlijk spul! Laten we snel kijken naar wat Skinfoods zelf vertelt over deze gezichtsolie!Skinfoods vertelt zelf over dit product: “Deze biologische olie is speciaal geformuleerd met 7 eetbare heilzame oliën, geschikt voor de meeste huidtypen. Het ondersteunt de haarvaatjes en het normaliseren van de talgkliertjes van de huid en helpt daarnaast de celmembranen te beschermen. Bevat onder andere druivenpit olie (pycnogenol), wat samenwerkt met de enzymen op de huid. Trekt snel in en zorgt voor een matterend beschermlaagje op de huid wat de huid laat ademen.”IngrediëntenDe olie bevat onder andere druivenpit olie (pycnogenol), wat samenwerkt met de enzymen op de huid. Daarnaast zou de olie zijn opgemaakt uit maar liefst 7 eetbare heilzame oliën.Het mooie van de producten van Skinfoods vind ik dat ze alleen maar natuurlijke, biologische ingrediënten (100% biologisch plantaardig) gebruiken! De olie is zacht, voedend  en ontwikkeld voor het gezicht (dag & nacht).

 

balancing

Het flesje

En dan het flesje zelf. Het flesje is vrij simpel vormgegeven wat ik persoonlijk heel mooi vind. Het flesje zelf is donker zodat de ingrediënten zelf lang goed blijven. Zoals je op bovenstaande foto goed kan zien zitten er aan de zijkanten van de dop een soort van groeven waardoor je het flesje gemakkelijk vast kan houden.

Dop

De doseerdop gebruik ik als druppelsysteem, wat ik zelf heel fijn vind! Zo voorkom je dat je snel te veel aanbrengt. Wel weer een klein nadeel dat als je veel product nodig hebt, als je bijvoorbeeld je make up ermee wil verwijderen, moet je flink schudden om veel uit de verpakking te krijgen. Zelf gebruik ik het om deze reden daarom minder snel om make up mee te verwijderen. Van de olie zelf heb ik geen foto gemaakt omdat het er echt uit ziet als olie.

Conclusie

Ja hoor, Skinfoods heeft mij blij gemaakt met deze gezichtsolie! Ik heb de gezichtsolie gebruikt om make up mee te verwijderen wat prima ging. Nadeel alleen is, wat ik eerder vertelde, de doseerdop. Wel maakte deze gezichtsolie mijn gezicht perfect schoon!

Ook heb ik de gezichtsolie als “kuur” gebruikt voor de nacht. Ik had hiervoor vier drupjes nodig om mijn gehele gezicht er mee in te smeren. En mijn gezicht was de volgende dag perfect zacht en zag er stralend uit! Ook geen enkel teken van pukkeltjes waar ik bang voor was. Twee keer per week wil ik daarom in het vervolg deze gezichtsolie gebruiken voor de nacht. Voor de meiden met een droge huid, zou je ook deze olie vaker kunnen gebruiken voor de nacht. En tot slot: deze gezichtsolie doet wonderen voor de nagelriemen! Een nachtje deze olie op de nagelriemen wonderen! Hoera voor Skinfoods!

Ken jij deze Balancing Face Oil al? Wat vind jij van Skinfoods? Ze hebben scala aan natuurlijke verzorgingsproducten die je eens zou moeten proberen! Laat je reactie achter hieronder?

range

(0)