Over mij

Mijn naam is Judith Krauwel.

SKINFOODS ben ik in eerste instantie gestart om iedereen te laten zien en ervaren dat lichaamsverzorging ook op een volledig natuurlijke manier kan. ‘Zo dicht als maar mogelijk bij de natuur’, tevens onze natuur. Puur samenwerking met de aarde.

Al gedurende mijn carrière binnen de cosmetisch-chemische industrie als productontwikkelaar/onderzoeker (Sara Lee, Unilever), kreeg ik steeds de vraag ‘Wat is het beste product voor mijn huid om te gebruiken?’
En eigenlijk kon ik er geen antwoord op geven…aangezien ik het allemaal steeds meer als 1 pot nat ervoer.
Daarnaast voelden de gesynthetiseerde producten meer en meer… níet als een aanrader…maar steeds meer als juist belastend voor huid, lichaam, mens en milieu.

Het antwoord werd in mijn ogen en diep in mijn hart steeds eenvoudiger en duidelijker:
Gebruik alleen ‘puur de essentie’, écht alleen datgene wat je huid nodig heeft, op de meest natuurlijke en zuivere wijze. Al was dat toen niet verkrijgbaar.

Ik ben dan ook begonnen met Skinfoods;
Het op bescheiden schaal handmatig zelf maken van huidverzorgingsproducten met biologische plantaardige ingrediënten en  de basisgedachte ‘wat je op je huid smeert, moet ook eetbaar zijn’. Naast zo dicht als maar mogelijk bij de natuur. Holistische verzorgingsproducten in balans met ons lichaam en onze omgeving.
Alles wat ik maak is letterlijk Skinfoods.
Dicht bij de natuur, mens en milieu ..en mijn hart.
Welzijn en welvoelen…..

Naast kennismaking en de verkoop van mijn producten op ambachtelijke of biologische markten, fairs of beurzen, geef ik graag workshops, home-party’s en lezingen- en wil ik graag mijn ervaring, kennis en met liefde gemaakte producten delen.

Het inspireert mij, visie en inzicht met elkaar uit te wisselen en te onderzoeken hoe wij tezamen de levenskwaliteit binnen de samenleving en in harmonie met onze aarde kunnen verbeteren.
Heb jij ideeën, inspiraties, ervaring(en) en deel je graag ook jouw kennis of heb je vragen, aarzel niet, neem contact op met mij.

Warme groet,
Judith
labwerkJK

Neem een kijkje in de webshop
of neem contact op via de  Contactpagina

natuur, personalcare, lichaamsverzorging, paleo, biologisch, fairtrade, natuur, personalcare, lichaamsverzorging, paleo, biologisch, fairtradenatuur, personalcare, lichaamsverzorging, paleo, biologisch, fairtradenatuur, personalcare, lichaamsverzorging, paleo, biologisch, fairtrade
natuur, personalcare, lichaamsverzorging, paleo, biologisch, fairtradenatuur, personalcare, lichaamsverzorging, paleo, biologisch, fairtrade

(0)