Waarom Skinfoods?

Skinfoods®  Lichaamsverzorging

Welzijn en wel-voelen met hart voor de natuur, onze omgeving.
Zoals het is bedoeld, in samenwerking met moeder aarde.

Dus ook de Skincare ‘Down to earth’, uiteraard plantaardig, raw, zelfs eetbaar. De Skinfoods verzorgingsproducten werken daarom ook samen met de huid, ons lichaam, ze zijn duurzaam en dus beter voor onze omgeving.
Skinfoods; Holistische lichaamsverzorging. ´Made by nature & me’ ..    😉
Op een zo duurzaam mogelijke manier. Vanuit de basisgedachte: ‘wat smeerbaar is, moet ook eetbaar zijn’. Naast puur, biologisch, eetbaar, plantaardig, dus ook Vegan.
ingredienten

Puur wat je huid nodig heeft.
De pure ingrediënten van Skinfoods producten zijn van natuurlijke (biologische) oorsprong en puur natuurzuiver gebleven! De formules van de producten zijn dus onverdund en boordevol met uitsluitend natuurlijke stoffen die je huid nodig heeft. Skinfoods is dan ook letterlijk ‘raw food’ voor je huid. ‘Weet wat je smeert en laat je huid smullen!’
bbutter

Puur natuurlijke lichaamsverzorging vanuit de huid bekeken (niet vanuit de neus).
Onze huid houdt van puur natuurlijke zuivere ingrediënten, deze kunnen makkelijk worden opgenomen en ingezet.
De goede componenten zitten nog ingebed in hun originele omgeving, waardoor ze écht van betekenis kunnen zijn. Zodoende werken de producten uit deze plantaardige ingrediënten samen met je huid en verhogen zo je huidweerstand. Het voedt niet alleen je huid maar maakt deze ook zachter en egaler. Een mooie bijkomstigheid is dat je huid hierdoor minder vatbaar is voor rimpels. Zodra je Skinfoods gebruikt wordt je huid dan ook zichtbaar en voelbaar gezonder.
De hoornlaag

De verzorgingsproducten van Skinfoods zijn ambachtelijk (*door mij zelf) handgemaakt zodat de kwaliteit gehandhaafd blijft.
bijvullen
Daarbij wordt gebruikgemaakt van de meest puur verkrijgbare natuurlijke ingrediënten, waarvan verschillende al eeuwen traditioneel in sommige culturen worden gebruikt. De formulering bestaat uiteraard uit een mix van krachtige ingrediënten die samen een synergetische werkzaamheid hebben.

Bij voorkeur komen de ingrediënten van lokale coöperaties waar ze op traditionele wijze worden bereid. Op deze manier komt de opbrengst dan ook ten goede aan de lokale bevolking.
varia2

Voor de verpakking zoveel mogelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijke recyclebare of composteerbare alternatieven. Dus verpakking en ompakking zijn eenvoudig en zo duurzaam als mogelijk.
jar en fles SF


De prijs van onze producten  wordt berekend vanuit de pure biologische ingrediënten en hun kwaliteit,  zonder budget en marges aan hoge marketing, overhead en backoffice kosten.
SHOP

Wanneer je kiest voor de ‘schone’ producten van SKINFOODS kies je niet alleen voor je huid, je lichaam en jezelf, maar ook voor het milieu, je omgeving. 100% biologisch & Vegan (tenzij anders vermeld), food approved, cruelty free, environmental friendly.
Ze bestaan uit eetbare biologische puur natuurlijke rauwe ingrediënten (en waar mogelijk) van Fair Trade afkomst  en zijn daarnaast handgemaakt of traditioneel verkregen.
Skinfoods characteristics


Aanvullende informatie internationaal begrip Vegan:

Vegan is een landafhankelijk begrip. Het kan goed zijn dat bijvoorbeeld Duitse Vegan-producten, melk en of bijenproducten/derivaten bevatten en toch het label Vegan dragen.

Aanvullende achtergrond informatie duurzaamheid:
Stoere vrouwen in hun onderzoek laten zien dat van de 30 onderzochte merken de maximale duurzaamheid slechts 65% bedraagt.
Ondanks het feit dat ze claimen, biologische en of duurzaam te zijn, of zelfs een vegan of Organic certificering hebben kunnen kopen, indien ze aan de regels van een dergelijke instantie hebben voldaan.
‘The winnaar(s): Het beste scorende merk is Weleda, (B-label) met een score van 65%.
Klik hier voor de site van het artikel, of om hier het artikel te lezen.

The best performing sustainable brand ( out of 30 investigated brands) today  is Weleda; receiving 17 out of a possible 26 points, which results in a score of 65%.
With this score, the brand receives a B label, meaning it is on track towards sustainability.’.

Helaas is Skinfoods niet meegenomen in dit onderzoek……

logo_def_SF-01
Vragen? …aarzel niet maar neem  contact op met mij.
JK met SF

 

Wat is het voornaamste verschil is tussen Skinfoods en nagenoeg alle andere lichaamsverzorgingsproducten?  Klik hier

 

 

 #paleo  #paleolichaamsverzorging  #paleo  #paleolichaamsverzorging  #paleo  #paleolichaamsverzorging  #paleo  #paleolichaamsverzorging  #paleo  #paleolichaamsverzorging  #paleo  #paleolichaamsverzorging

(0)